fbpx
Skip to main content

FLOK FESTIVAL: SKABT SAMMEN, FOR FÆLLESSKABET

Af Søren Ingemann Zinck

En gruppe ildsjæle fra 15 forskellige kollektiver er i fuld gang med at skabe Flok Festival. Flok Festival er for kollektivister og andre kollektivt-sindede mennesker, og programmet er netop blevet opdateret. Flok Festival kommer til at indeholde alt det, man kender og elsker ved festivaler - dans og drinks, musik og mad, talks og teltovernatning, og foruden nogle gode oplevelser, håber arrangørerne også på, at festivalgæsterne vender hjem med masser af nye idéer, netværk, kærlighed og mod på at skabe selv.

TJANSER

Flok Festival er en 100% non-profit, frivillig båret og samskabt festival, så når man ved ankomst bytter sin billet til et festivalarmbånd, skal man samtidig vælge en tjans, som man udfører under festivalen. Det kan fx være bartender, pedel, sceneassistent eller urtehakker. Festivalen vurderer, at den tager ml. 3-6 timer, så der er rigelig tid til at gå på opdagelse i musikprogrammet eller kaste sig ud i en danseworkshop, deltage i en talk eller fortabe sig i en kunstinstallation. Mulighederne er mange.

SØG OM AT OPTRÆDE SELV

Går man rundt med en drøm om selv at optræde med sit band, performance-kunst, en spændende workshop, debat eller andet, skal man blot ansøge Flok Festival på hjemmesiden. I ansøgningsformularen beskriver man sin optræden og herunder også, hvilken assistance, man har brug for fra festivalen, fx lydanlæg, strøm, papir/kuglepenne etc. Kun fantasien sætter grænser og ansøgninger vurderes løbende. Alle performances er non-profit og derfor uden honorar til kunstnere. Ønsker man at deltage i festivalen udover sin optræden, skal man købe billet til dette.

Spot Festival afholdes i To Øl City i Svinninge på Vestsjælland i perioden 22. - 25. august.

Læs mere og køb billet til Flok Festival her.

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.