fbpx
Skip to main content

Kontakt Foreningen Bofællesskab.dk

HVIS DU ER INTERESSERET I AT VIDE NOGET OM ET SPECIFIKT BOFÆLLESSKAB ELLER BLIVE OPSKREVET PÅ EN VENTELISTE, SKAL DU KONTAKTE DET PÅGÆLDENDE BOFÆLLESSKAB DIREKTE.

Benyt nedenstående formular, hvis du vil i kontakt med Foreningen Bofællesskab.dk. Du kan spørge om alt, hvad der har med drift af vores forening, generel viden om bofællesskaber, komme med gode ideer til nye tiltag, samarbejde eller hvilket som helst andet emne, der har generelt interesse for bofællesskaber i Danmark. Din besked går til administratoren, som typisk vil svare dig samme dag eller senest dagen efter, at du har sendt din besked.

Kontaktformular til Foreningen Bofællesskab.dk

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Du kan også ringe til sekretariatet


Hvis du vil i telefonisk kontakt med sekretariatet for Foreningen Bofællesskab.dk, kan du ringe i hverdage mellem klokken 9-17 på telefon 28 91 99 01.
Uden for dette tidsrum, kan du sende en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller benytte kontaktformularen til venstre.

Kontakt en konsulent


Hvis du vil i kontakt med en konsulent, som kan hjælpe med at løse en specifik opgave for dig eller dit bofællesskab, kan du se en oversigt og vælge præcis den konsulent, du vil.

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.