fbpx
Skip to main content

Del din viden i vidensbanken

Af kommunikationskonsulent Søren Ingemann Zinck

Vidensbanken er en del af Startpakkeprojektet og har som formål at hjælpe særligt nye og nystartede fællesskaber godt i gang med at etablere sunde og stærke bofællesskaber. Vidensbanken og Startpakken kan også virke som guide og inspiration til allerede etablerede bofællesskaber..

Vidensbanken er en database, som skal indeholde eksisterende bofællesskabers værdifulde erfaringer om fx fællesskab, bæredygtighed, organisering, jura, økonomi og samarbejde med kommunen.

Vidensbankens værdi er direkte afhængig af jeres inputs. Derfor vil vi gerne bede jer prioritere at logge ind på Vidensbanken og bidrage med erfaringer der, hvor I synes I har noget på hjerte.

SÅDAN GØR I:

  • Klik her for at komme ind til Vidensbanken.
  • Log ind i den grønne boks med dit brugernavn og adgangskode.
  • OBS: Hvis du ikke kender eller kan huske dine loginoplysninger, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller benyt ”glemt adgangskode eller brugernavn” funktionerne under login-boksen.
  • Gå til en af de fem komponenter, som er angivet til højre på siden for at dele jeres erfaringer. Og uploade eventuelle dokumenter
  • Når du er færdig, så husk at klikke på ”INDSEND FORMULAR” nederst på siden.

 

I SKAL IKKE UDFYLDE ALT!
Vidensbanken er stor, og vi hverken forlanger eller forventer, at jeres bofællesskab kan bidrage på alle vidensområder. Så vælg ud, hvor I synes, I har noget på hjerte. Måske har I egnens bedste byttebiks? Måske har I haft et fantastisk forløb med kommunen - eller måske netop ikke og har lært af det? Har I en rigtig god praksis for, hvordan man fordeler fællesudgifterne eller har I totalt fede bæredygtige og klimavenlige løsninger, som andre kan lade sig inspirere af?

Vidensbankens fem komponenter – eller ”pakker” – er:

  • Fællesskab
  • Bæredygtighed
  • Organisering
  • Kommunal
  • Jura/Økonomi

TIP: Har I brug for lidt hjælp eller sparring til at udfylde? Du kan skrive og bede os ringe dig op og udfylde sammen med dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi hjælper dig med at finde jeres gode historier og står også gerne for at indtaste i formularerne.

Tak for at være med til at gøre Vidensbanken levende.

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.