fbpx
Skip to main content

Lille kollektiv i Hareskoven søger nye beboere

Information

 • Annoncetype:
  Til salg
 • Type:
  Kollektiv
 • Kontantpris:
  900.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md.:
  8.000 kr.
 • Grundareal:
  700 m²
 • Boligareal:
  300 m²
 • Antal værelser:
  2

Adresseoplysninger

Skandrups Alle
3500 Værløse

Kontaktoplysninger

 • Kontaktperson:
  Katja Thorseth
 • Email:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Telefon:
  22911234

Del med dine venner på

Beskrivelse af boligen

Lille familiært kollektiv i Hareskovby søger 1-2 voksne og 0-1 børn

Vi er et lille kollektiv med tre voksne og tre børn i alt. Vi har nu et stort og evt et lille værelse og en andel af vores dejlige hus til salg. Andelen er som udgangspunkt til salg fra fortår/sommer 2023, men overtagelse og indflytning kan forhandles.

Hvordan er vores kollektiv?

Vi giver gerne plads til de idéer, som husets beboere synes er vigtige, så vi har en 3D printer i kælderen, i sommers havde vi en kæmpe havetrampolin, som fyldte alle fliserne i vores have og man skal gå udenom vores hængekøje for at komme hen til sofaen.

Vi har et stregsystem for huslige forpligtelser samt en nedskrevet husorden og samejekontrakt, men i langt de fleste konflikter vægter vi pragmatiske løsninger over formelle regler.

Vi har en til to arbejdsdage om måneden, hvor vi arbejder på huset og haven, men forventer ikke af hinanden, at vi arbejder på huset ud over det.

Vi spiser sammen næsten hver aften og skiftes til at lave mad. Maden er ofte vegetarisk og ellers er der altid et vegetarisk alternativ. Vi har også et spisebord i stuen, så en gang imellem splitter vi op - særligt hvis nogen har gæster.

Vi vil gerne hinanden, men har næsten ingen obligatoriske sociale begivenheder. Der er dog tit nogen der hænger ud i køkkenet før aftensmad og i stuen efter aftensmad. I sommers var vi i BonBonLand sammen og til Halloween skærer nogle af os græskar. Vi ser tit Tæt på Sandheden, og om fredagen skiftes vi til at vælge en film. Derudover har vi en stor brætspilssamling, som ofte bliver luftet.

Vi forsøger ikke at tage os selv alt for højtideligt, og øver os i også at kunne grine af vores egne fejl. Og så driller vi hinanden venskabeligt.

Vi holder huset nogenlunde ryddeligt, og hjælper gerne hinanden med at huske at rydde op efter sig selv, men for os er indholdet vigtigere end formerne, så fx kan halvdelen af bordet i stuen kan godt være dækket af warhammer i længere perioder.

Vi tager konflikter op før de bliver store, og vi taler relativt ærligt og lige ud af posen til og med hinanden. Selvfølgelig med stor omsorg for hinandens behov og vilje til at finde løsninger som alle kan se sig selv i.

Hvem bor her?

Andreas (33) er selvstændig i et start-up, som udvikler en ny letvægtsvindmølle. Han er virkelig god til at finde ud af hvordan ting virker og udfordre vores andres argumenter, hvis de ikke giver mening. Ønsker sig en ny beboer der også undrer sig over hvordan verden hænger sammen.

Freja (33) er ph.d-studerende inden for emnet kryptologi. Hun kan lide at løse matematiske gåder (ofte sammen med Balder eller Katja) og snakke om undervisning. Ønsker sig en ny beboer, der vil være med til at spille brætspil.

Alex (2) er vuggestue-barn med speciale i gravkøer og tegning. Ønsker sig en ny beboer, der deler rundhåndet ud af rosiner. Katja (39) arbejder i administrationen på KU i dagtimerne, og om aftenen laver hun lækker mad og går til improdans. Ønsker sig en ny beboer, der er glad for at lave ting i haven.

Iben (12) går i 6. klasse og kan lide at danse, tegne og spille guitar. Ønsker sig en ny beboer, der også kan lave 20 kolbøtter i træk.

Balder (15) går i 9. klasse og spiller Dungeons & Dragons og Warhammer i sin fritid. Ønsker sig en ny beboer, der laver pasta på alle sine maddage.

De fysiske rammer

Vi har 300 kvadratmeter hus fordelt på vores egne værelser, tre bad/toilet, stort køkken med spiseplads, værksted, fælles gæsteværelse og en kæmpe stue med flydersofa og storskærm. Derudover har vi 400 kvadratmeter have med æbletræer, bærbuske og slackline, samt en terrasse med fantastisk udsigt, hvor man også kan sove ude om sommeren. Vi deler alle kvadratmetre ud over de personlige værelser. Vi bor 200 meter fra den lokale skole, 500 meter fra Hareskoven og nærmeste s-togsstation og 1 km fra Rema. Med toget kan du være på Nørreport 35 min efter du er gået ud af døren. Hareskovby plejede at være et sommerhusområde, og det bærer stemningen stadig præg af. Her er mange gamle træer og søer, og vi har nogle super søde naboer og en god vejforening, som holder vejfest en gang om året.

Hvem er du/I?

Vi har et ledigt værelse på 16m2 og et på 8m2, og vi forestiller vi i første omgang at udvide med 1-2 voksne og 0-1 børn. Hvis du/planlægger flere børn, så forventer vi at få et ledigt værelse mere inden for en årrække.

Vi forestiller os at du/I har gjort dig en masse tanker om hvad det vil sige at bo sammen, og at du/I kan se dig selv i det fællesskab vi beskriver. Vi forestiller os også at du/I kommer ind med dine egne ønsker og drømme, som vi sammen kan bygge videre på.

Hvad koster det?

Som udgangspunkt køber du/I 20% af huset med dertil hørende realkreditlån og friværdi. Vi værdisætter som udgangspunkt efter de mest opdaterede tal på DinGeo og vi har en stor friværdi i huset. Det betyder, at vi forventer, at du/I kan lægge 800.000 til 1.000.000 kr i udbetaling. Er vi et super match, og kan du/I ikke skaffe hele beløbet, så vil vi gå langt for at få det til at fungere alligevel.

Når du/I har købt en andel af huset, så vil der være en “husleje” til huset, som deles i forhold til antal personer, ejerandel og m2. Huslejen forventes at ligge på 7-9.000 kr/md. Huslejen dækker afbetaling på lånet, ejendomsskat, el/vand/varme/internet, rengøring af fællesarealer, vedligehold af huset mm. Derudover skal du/I betale omkring 1.800 kr/md pr voksen (mindre for børn) til madbudgettet, som dækker alle måltider, bleer, øl/vand/vin i mindre mængder, fredagsslik, tandpasta, håndkøbsmedicin, toiletpapir, shampoo mm.

Hvad skal du gøre?

Send os en kort mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med en beskrivelse af dig selv og dit telefonnummer. Så tager vi kontakt og finder et godt tidspunkt at mødes på, så vi kan lære hinanden bedre at kende.

Fakta om boligen

 • Struktur


  Antal bo-enheder
  7
  Aldersgrupper repræsenteret i bofællesskabet
  Aldersblandet
  Etableret år
  2020
 • Varme


  El


  El leveres fra

  Vand


  Vand leveres fra
  • Fra vandværk
 • Fælles faciliteter


  • Gæsteværelse(r)
   Rekreative områder
   Frugttræer
   Køkkenhaver
   Værksted(er)
   Vaskeri
   Affaldssortering

  Private faciliteter


 • Fællesspisning


  • Frekvens
   > 5 pr uge
  • Pris pr. måltid (voksen)
  • Pris pr. måltid (barn)
  • Økologi
   60-100%