fbpx
Skip to main content

Inger Maaløe

Beskrivelse

Siden min ungdom har jeg været aktiv i sociale fællesskaber og beboerdemokrati i København og deltaget i lokalpolitisk arbejde, der hvor jeg siden har boet. Fra 2014 aktiv i etableringen af bo- og arbejdsfællesskabet Karise Permatopia, hvor jeg bor. Jeg har bidraget til udvikling af startpakker for bofællesskaber samt arbejdet som ambassadør med opstart af nye bofællesskaber.

Det vigtigste i arbejdet med at udvikle nye bofællesskaber er, at deltagerne involveres tidligt, har indflydelse på deres kommende fællesskab og hverdag samt at de får etableret god kommunikation i fællesskabet og med lokalomådet. Min rolle er ofte at skabe det trygge rum, hvor den gode dialog og inkluderende beslutningsprocesser kan foregå. I mit daglige virke arbejder jeg med coaching og udvikling af team og ledelse. Rådgivning og coaching tager for mig altid udgangspunkt i deltagernes behov, ambition og lyst til at blive udfordret.

CV

Efteruddannelser i ledelse, coaching, metal robusthedstræning, konflikthåndtering, stressvejledning, systemisk og narrativ konsulentarbejde mv.

Grunduddannelse: cand.mag Dansk/Geografi/Geologi, ledelses- og erhvervserfaring fra Erhvervsuddannelser, Finans- og It sektoren. Arbejder som konsulent for iværksættere i medicobranchen, og for ledere i det offentlige og private samt for Bofællesskab med projekter inden for opstart af bofællesskaber.

Adresse

    Permatopia 62
    4653 Karise

Kontakt

  • Telefon: 20804485
  • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Inger Maaløe
Fagområder: Udvikling af fællesskaber, teams, organisationer og beslutningsprocesser ( bl.a. sociokrati), Facilitering af møder, Organisering af bo- og arbejdsfællesskaber
Tilbyder: Foredrag, Workshop, Rådgivning, Andet