fbpx
Skip to main content

Hanne Raunsmed Andersen

Beskrivelse

Jeg tilbyder visuelle workshops, proces, rådgivning - gerne i forhold til selve planlægningen og myndighedsbehandling.

Der er hjælp at hente til at komme fra ide til handling og ofte med visualiseringerne undervejs.

Min baggrund er arkitekt/byudvikler, og min erfaring er som kommunal planlægger der i mange år har arbejdet med planlægning og forskellige former for fællesskaber – Bl.a. har jeg lavet lokalplan sammen med Bofællesskabet Torpegård ved Faaborg.

Mit engagement plejer at smitte – jeg betragter mig selv som legende livsklog og vil derfor også gerne hjælpe jeres bofællesskab/ide på vej. Mit kendskab til det meste af Fyn er stort, da jeg også i perioder har arbejdet med iværksættere.

Jeg er uddannet arkitekt i 1988 og har arbejdet med både formidling, ildsjæle og planlægning i forskellige sammenhænge.

Både som kommunal planlægger i Faaborg-Midtfyn og Kerteminde Kommune og som en del af Fremtidsfabrikken i Svendborg, har min rolle også været at lave netværk mellem de mange ildsjæle på Fyn.

Det er især processen og det at få fællesskabet til at fungere der optager mig og hvordan man kan folde kreativiteten ud i processen.

Det er vigtigt for mig at være ajour og løbende få nye værktøjer, jeg har en master i nordisk kulturarv og efteruddannelse som kunstterapeut – så jeg kan holde fast i det legende og samtidig have respekt for stedets sjæl.

Adresse

    Sadolinsgade 34
    5230 Odense M

Kontakt

Hanne Raunsmed Andersen
Fagområder: Planlægning, myndighedskrav og hverdagsarkitektur. Processer (gerne visuelle) og kommunikation
Tilbyder: Workshop, Rådgivning