fbpx
Skip to main content

Spir – Bofællesskabet for unge mellem 18-35 år

Information

 • Type:
  Bofællesskab
Et bofællesskab til dig mellem 18 og 35 år, der vil dyrke det nære fællesskab Drømmer du om at være en del af et hverdagsfællesskab med dine naboer, og har du brug for færre kvm? I bofællesskabet Spir på Grønttorvet i Valby kan du blive en del af et ungt spændende bofællesskab, hvor du både har din egen lejlighed og deler husets 7 fællesrum med dine bofæller.

Adresseoplysninger

Ingrid Marievej
2500 Valby

Kontaktoplysninger

 • Kontaktperson:
  DEAS boligadministration
 • Email:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Telefon:
  +45 70 30 20 20

Links

Del med dine venner på

Beskrivelse af bofællesskabet

Spir er et boligfællesskab for unge mellem 18 og 35 år, som gerne vil have et hverdagsfællesskab med deres naboer.
Lejeboligerne tilbydes til unge, som er i starten af deres arbejdsliv eller som er i gang med en uddannelse eller begge dele. Beboerne har ikke børn på indflytningstidspunktet, da bofællesskabet ikke henvender sig til familier. Bofællesskabet henvender sig primært til unge, som har lyst til at dyrke det nære fællesskab og hygge sig med sine samboer, men her er også plads til, at man kan trække sig tilbage i sin lejlighed

Bofællesskabet består af 42 lejelejligheder og 7 fællesrum fordelt på 7 etager. Bofællesskabet har fokus på hverdagsfællesskabet i en til tider travl hverdag. I Spir får du med muligheder for liv og fællesskab på tværs af etager. Du får færre kvadratmeter til dig selv men flere kvadratmeter til fællesskab.

Bofællesskabets fællesrum er husets samlingspunkter. Disse ligger centralt placeret med plads til fællesspisning, hygge og stille stunder – så der er plads til at danne relationer og venskaber i.

Som beboer forventes det, at man deltager aktivt i bofællesskabets liv. Derfor forventes beboerne at lægge frivillige timer i bofællesskabet og bidrage til at fremme og pleje husets sociale liv. Man skal derfor være indstillet på at lægge nogle timer i fællesskabet til fx indkøb, madlavning og oprydning samt at arrangere eller deltage i hyggeaftener eller andre aktiviteter.  Bofællesskabets værdiprogram kan rekvieres hos DEAS.

Bofællesskabet består i alt af 42 lejelejligheder og beboerne deles om de fælles opholdsrum på de 7 etager og svalegangene. Der findes to boligtyper; 7 delevenlige maxiboliger og 35 miniboliger. På hver etage ligger der fem miniboliger, et fællesrum og en maxibolig. Stuelejlighederne har egne indgange, og beboere på 1. - 6. sal har indgang til deres lejligheder fra svalegangen via elevatoren eller trappen.

Maxi-boligen er en delebolig, hvor 4 venner deler en 5 værelseslejlighed på ca. 131 m2. Hver beboere har hvert sit private værelse på ca. 10 m2, og beboerne deler lejlighedens private fællesareal; et kombineret opholdsstue- og køkken samt to badeværelser.

Mini-boligen er en studio-bolig på ca. 58 m2. Her kan man bo alene eller sammen med sin kæreste. Mini-boligerne har et soveværelse, et badeværelse og en kombineret stue med et trinette-køkken med mikroovn.

For at komme i betragtning til en bolig – skal du skrive en motiveret ansøgning. Læs mere om ansøgningsprocessen her : https://www.findbolig.nu/LandingPages/Pka/tildelingsregler/spirea-hus-bofaellesskab

Fakta om bofællesskabet

 • Struktur


  Antal bo-enheder
  42
  Bofællesskab
  Ungdoms
  Aldersgrupper repræsenteret i bofællesskabet
  Unge 18 - 30 år
  30 - 50 år
  Mindste bolig
  58 (- 7,5 m2 som afgives til fællesarealer)
  Største bolig
  131 (- 7,5 m2 som afgives til fællesarealer)
  Ejerform
  Lejebolig (privatejet)
  Etableret år
  2021
  Medlem af bofællesskab.dk
  Ja
 • Varme


  El


  El leveres fra
  • Solceller
  • Offentligt elværk

  Vand


  Vand leveres fra
  • Fra vandværk
 • Fælles faciliteter


  • Festlokale
   Gæsteværelse(r)
   Internetforsyning
   Græsarealer
   Rekreative områder
   Frugttræer
   Legeplads
   Vaskeri
   Tørrerum
   Affaldssortering

  Private faciliteter


 • Fællesspisning


  • Frekvens
   Under 5 pr. md
  • Pris pr. måltid (voksen)
  • Pris pr. måltid (barn)
  • Økologi