fbpx
Skip to main content

Information

 • Type:
  Bofællesskab
Vi bor 30 voksne og 21 børn og unge fordelt i 20 lejeboliger under Boligkontoret Fredericia. Regnbuen er meget smukt placeret på en bakke med udsigt ud over Hannerup og Fuglsang skove og enge. Vi ligger tæt på både vuggestue, børnehave og skole og vi har gode indkøbsmuligheder på Erritsø bytorv.

Adresseoplysninger

Toftegårdsvej
7000 Fredericia

Kontaktoplysninger

 • Kontaktperson:
  Regnbuen
 • Email:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Links

Del med dine venner på

Beskrivelse af bofællesskabet

Vi bor 29 voksne og 20 børn og unge fordelt i 20 lejeboliger under Boligkontoret Fredericia. Regnbuen er meget smukt placeret på en bakke med udsigt ud over Hannerup og Fuglsang skove og enge. Vi ligger tæt på både vuggestue, børnehave og skole og vi har gode indkøbsmuligheder på Erritsø bytorv.

Vi har en masse frugttræer er placeret rundt på vores store område, hvor også vores shelter og bålplads og et par legepladser med gynger, rutchebane og sandkasse er.

Vores boliger er sammenhængende i to rækker af 10 huse i hver. Alle 20 huse er forbundet af det vi populært kalder ”Glasgaden”: En glasoverdækket gade, der er vores fælles gennemgangsareal til fælleshus og udgang. Glasgaden er også et drivhus og her vokser vindruer, tomater, figner og nektariner om sommeren. Glasgaden bliver af mange brugt som en slags udestue og hyggelige arrangementer med borde, stole og andre hyggelige møbler og planter præger beboernes arealer foran deres boliger.

For enden af glasgaden er vores store dejlige fælleshus placeret med storkøkken, opholdsrum, vaskeri og indgang til kælderareal. Vores huse er lyse og venlige og godt indrettet med stue, toilet og køkken i stuen og med værelser på første sal – derudover har de fleste boliger også nogle ekstra kvadratmeter øverst i form af en hems.

I fælleshuset har vi fællesspisninger 4 dage i ugen. Vi har ikke fællesspisning i skoleferierne. Udover fællesspisning så er man også forpligtet til, at deltage i vores fællesmøder og fælles arbejdsdag vi oftest holder en gang i måneden. 

Du/I kan melde jer til en rundvisning på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du/I vil høre mere om vores sted.

Fakta om bofællesskabet

 • Struktur


  Antal bo-enheder
  20
  Aldersgrupper repræsenteret i bofællesskabet
  Mindste bolig
  Største bolig
  Ejerform
  Lejebolig (adm. af almen boligforening/boligorganisation, reguleret gennem loven om almene boliger)
  Etableret år
  1988
 • Varme


  El


  El leveres fra

  Vand


  Vand leveres fra
 • Fælles faciliteter


  Private faciliteter


 • Fællesspisning


  • Frekvens
  • Pris pr. måltid (voksen)
  • Pris pr. måltid (barn)
  • Økologi