fbpx
Skip to main content

Bøllingsø

Information

 • Type:
  Bofællesskab
Bofællesskabet Bøllingsø er en andelsboligforening stiftet og bygget i 1989. Bofællesskabet er bygget tilformålet og består af et fælleshus med fadebur samt otte boliger i fire dobbelthuse. De fire dobbelthusedanner en åben ring omkring en fælleshave i midten, hvor der er havemøbler, gynger og legehus. Fælleshuset på cirka 100 kvadratmeter ligger ved indgangen til grunden ud mod parkeringspladsen. Der eret nyindrettet, moderne køkken med stålborde og dampovn.

Adresseoplysninger

Peter Svinths Vej
7442 Engesvang

Kontaktoplysninger

 • Kontaktperson:
  Simon Thunbo
 • Email:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Links

Del med dine venner på

Beskrivelse af bofællesskabet

Bofællesskabet Bøllingsø er en andelsboligforening stiftet og bygget i 1989. Bofællesskabet er bygget tilformålet og består af et fælleshus med fadebur samt otte boliger i fire dobbelthuse. De fire dobbelthusedanner en åben ring omkring en fælleshave i midten, hvor der er havemøbler, gynger og legehus.

Fælleshuset på cirka 100 kvadratmeter ligger ved indgangen til grunden ud mod parkeringspladsen. Der eret nyindrettet, moderne køkken med stålborde og dampovn.

Fælleshuset rummer legehjørne, vaskeri og hyggekrog med bløde sofaer. Der er udgang til en terrasse medhaveborde, hvor vi spiser, når det er godt vejr. Vi har solceller på fælleshuset, der leverer strøm til frysere,industrikøkken, vaskemaskiner og tørretumbler.

Vi har fællesspisning – overvejende økologisk – i fælleshuset fire dage om ugen. Fra mandag til torsdag. Vivedligeholder i fællesskab huse og udenomsarealer. Vi har mange sociale traditioner. Blandt andet en årlighyttetur, og hver femte år tager vi sammen på ferie i udlandet.

På den cirka 8.000 kvadratmeter store grund, er der foruden små private haver fælles arealer med bålplads,hønsegård, cykelskure, tørresnor, trampolin, volleyballbane, fælles urtehave.

Vi ligger i den lille stationsby, Engesvang, mellem Ikast og Silkeborg – lige midt i Jylland. Bofællesskabetligger i udkanten af byen med den gen-etablerede Bøllingsø til den anden side. Et meget smuktnaturområde med sø og skov lige uden for døren.

Bofællesskabet er meget velfungerende og stabilt. Knap halvdelen af beboerne har boet her, siden det blevstiftet. Der bor cirka 25 personer i fællesskabet, hvoraf knap halvdelen er børn.

Fakta om bofællesskabet

 • Struktur


  Antal bo-enheder
  8
  Bofællesskab
  Aldersblandet
  Aldersgrupper repræsenteret i bofællesskabet
  Børn 0 - 18 år
  Unge 18 - 30 år
  30 - 50 år
  50 - 70 år
  Mindste bolig
  Største bolig
  Ejerform
  Andelsboligforening (tinglyst andelsboligforening, som er reguleret gennem loven om andelsboliger)
  Etableret år
  1989
 • Varme


  El


  El leveres fra

  Vand


  Vand leveres fra
 • Fælles faciliteter


  Private faciliteter


 • Fællesspisning


  • Frekvens
  • Pris pr. måltid (voksen)
  • Pris pr. måltid (barn)
  • Økologi