fbpx
Skip to main content

Vidensbanken

Velkommen til Vidensbanken

Vi synes, det er vigtigt, at viden spredes. Jo mere vi ved, des mere kan vi udrette. Når bofællesskaber kommer til verden, er det baseret på viden om, hvordan vi danner fællesskaber, bygger huse, opretter netværk, sammensætter arbejdsgrupper og etablerer fællesspisninger og meget mere.

Bofællesskab.dk vil indsamle al den viden, som findes i fællesskaberne i dag og give den videre til alle dem, der har brug for den. Vi indsamler, kategoriserer, tagger og viser denne viden, så den er tilgængelig. 

Hovedformålet med at indsamle viden og erfaringer er, at kunne præsentere dette i forbindelse med Startpakkerne. Der er fem startpakker samlet og præsenteret her. Alle pakkerne har hver især rigtig mange links til Vidensbanken, til relevante opslag, der peger hen på uddybende svar og præsentation af yderligere viden og erfaringer.

Del din viden og dine erfaringer med os.

Der er brug for Vidensbanken, specielt hos bofællesskaber under opstart. Måden du deler din viden og erfaring på, er at benytte de formularer, som du finder i menuen til højre i skærmen. De er inddelt i de fem pakker, som Startpakkerne indeholder. Hvis du finder et område, som du gerne vil bidrage til, skal du blot udfylde formularen, der hører til det respektive element i pakkerne (klik ind på pakkerne til højre) og sende formularen til os. Efter en godkendelse hos en redaktør, kommer dit bidrag frem under det emne i den pakke, du har bidraget til.

Det er VIGTIGT, at du deler. Jo mere viden, du deler, des mere er Vidensbanken værd. 

Når du indtaster din viden og dine erfaringer via vores formularer, godkender du samtidig, at dine personlige informationer, såsom navn, e-mail og dit bofællesskab, bliver offentliggjort på vores hjemmeside.

Bidrag til vidensbanken

Bofællesskab.dk vil opbygge en vidensbank, som indeholder de fleste informationer, man har brug for til oprettelse af et bofællesskab eller kollektiv. 

Vidensbanken eksisterer kun, hvis du bidrager til den. Du har sikkert dokumenter, modeller, billeder og andre gode dokumenter, der kan være interessante for andre. 

Du er velkommen til at sende en mail med dokumentet.

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.