fbpx
Skip to main content

Ditlev Nissen

Beskrivelse

Ditlev bor i Karise Permatopia, et økosamfund med 90 boliger og en høj grad af selvforsyning med grøntsager og energi. Har tidligere boet 15 år i kollektiver og 13 år i Christiania. 

Ditlev underviser i bæredygtig omstilling og faciliterer udviklingsprocesser og trivselsdage i blandt andet økosamfund og bofællesskaber. Er optaget af vedligeholde og udbygge fællesskabets sociale kapital. Laver workshops om FN’s verdensmål og udvikling af den lokale økonomi med afsæt i fællesskabet og lokalsamfundets ressourcer. Tilbyder konflikthåndtering og konflliktmægling hvor alle høres og hvor modparten ses med nye øjne.

CV

Ditlev er uddannet tømrer og lærer. Selvstændig underviser og facilitator siden 1997 med fokus på bo- og livsformer præget høj livskvalitet, lav miljøpåvirkning og lokal udvikling. Har lavet workshops og udviklingsopgaver i flere danske økosamfund. 

Aktiv i Landsforeningen for Økosamfund (LØS) siden 1995, formand i årene 2010-2015.

Tilknyttet Center for Konfliktløsning som underviser og konsulent i årene 1997-2009.

Bæredygtighedskonsulent i Aftenskolen Lysglimt, der arbejder med strategien "Borgere og lokalsamfund er en del af løsningen". Strategien er et folkeoplysnende svar på den omfordring der ligger i FN's verdensmål, om at omdirigere menneskeheden i en bæredygtig retning. (2018 - )

Se Ditlevs CV her: http://levendelokalsamfund.dk/profil/

Adresse

    Permatopia 70
    4653 Karise

Kontakt

Ditlev Nissen
Fagområder: Møde- og beslutningsprocesser, konflikthåndtering, lokaløkonomi, bæredygtig udvikling og FN’s verdensmål.
Tilbyder: Foredrag, Kursus, Workshop, Rådgivning, Andet
TimeprisRing eller skriv.