fbpx
Skip to main content

Den Grønne Startpakke

Foto: Sættedammen

Bæredygtighed er et hensyn, som de fleste bofællesskaber naturligt tænker ind, når de skal etablere deres boliger og levevis som fællesskab.

Men det grønne felt er bredt: Ikke kun byggeriet men også energiforsyningen, affaldssorteringen, byttebiksen og de grønne fællesområder bidrager til en bæredygtig profil. Det kan hurtigt blive svært at overskue de mange aspekter af at ville bygge og bo bæredygtigt.

DIN VIDEN KAN HJÆLPE ANDRE

Vi vil gerne invitere dig til at bidrage med information om grønne forhold fra dit bofælleskab. På den måde er du med til at hjælpe nye bofællesskaber godt i gang på det grønne område.

Har dit bofællesskab fx en byttebiks, el- eller delebilsordning eller arbejder med permakultur? Hvordan er jeres energiforsyning og affaldssortering? Stillede I grønne krav til jeres entreprenører og har I grønne mærker og certificeringer?

Til højre på denne webside (herunder, hvis du er på mobil) finder du Den Grønne Startpakkes emner. Når du klikker på et emne, føres du videre til dets indtastningsformularer. Tusind tak for at dele din viden!

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.