Bestyrelse og sekretariat

Foreningen Bofællesskab.dk’s bestyrelse har til opgave at arbejde med foreningens visioner og drift i henhold til generalforsamlingens beslutninger og foreningens formål. Der afholdes bestyrelsesmøder efter behov, men der sigtes på i hvert fald et hver måned.

Bestyrelsen for Foreningen Bofællesskab.dk består af fem personer. Når bestyrelsen er valgt på årets generalforsamling, konstituerer de sig selv. Forpersonen vælges dog direkte.

I øjeblikket består bestyrelsen af:

Louisa Bisgaaard

Forperson

Louisa er valgt direkte på den stiftende generalforsamling i januar 2918. Hun bor i bofællesskabet Toustrup Mark ved Silkeborg. Louisa er også forperson i Landsforeningen af økosamfund (LØS)

Andreas Pedersen

Kasserer

Andreas er valgt på den stiftende generalforsamling i 2018 og er senere blevet valgt som kasserer. Han er lærer og bor i Bofællesskabet Drejerbanken i Vissenbjerg på Fyn

Birger Lilja Kristoffersen

Bestyrelsesmedlem

Birger er bosiddende i Bofællesskabet Lille Grundet ved Vejle.

Anna Falkenstjerne Beck

Bestyrelsesmedlem

Anna er i gang med en phd om bofællesskaber på landet. Hun bor ....
Anna er valgt på den ekstraordinære generalforsamling i april 2018.

Ditlev Nissen

Bestyrelsesmedlem

Ditlev bor i Permatopia, et økosamfund med 90 boliger og en høj grad af selvforsyning med grøntsager og energi. Har tidligere boet i kollektiver og 13 år i Christiania. Aktiv i Landsforeningen for Økosamfund i 22 år, heraf formand i årene 2010-2015.

Camilla Nielsen-Englyst

Indsuppleret bestyrelsesmedlem

Camilla er involveret i mange projekter. Hun sidder i øjeblikket i projektgruppen, hvor hun blandt andet arbejder med kvalificering af databasen. Camilla bor i Økosamfundet Hallingelille og sidder i bestyrelsen i Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Rudy Madsen

Administrator - sekretariatet

Rudy er arbejder i sekretariatet, som ligger i Odense. Rudy er initiativtager til det nuværende Bofællesskab.dk, som så dagens lys i 2016. Ved hjælp af projektmidler fra Realdania er Rudy ansat i tre måneder til etableringen af den nye hjemmeside og foreningen bag. Han bor selv i Bofællesskabet Bondebjerget i Bellinge ved Odense.

Bliv medlem

Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Citat:

Vi havde ikke planer om at ændre verden. Vi ville jo blot bo sammen.
- Steen Lindholm, Hesselløkke, Sønderborg

Bofællesskabet Hesselløkke er fra 1991 og ligger i udkanten af Sønderborg. Fællesskabet består af 18 andelshuse, placeret i smukke landlige omgivelser med kun få naboer.

Bofællesskab.dk

Sekretariat: