Bestyrelse og sekretariat

Foreningen Bofællesskab.dk’s bestyrelse har til opgave at arbejde med foreningens visioner og drift i henhold til generalforsamlingens beslutninger og foreningens formål. Der afholdes bestyrelsesmøder efter behov, men der sigtes på i hvert fald et hver måned.

Bestyrelsen for Foreningen Bofællesskab.dk består af fem personer. Når bestyrelsen er valgt på årets generalforsamling, konstituerer de sig selv. Forpersonen vælges dog direkte.

I øjeblikket består bestyrelsen af:

Louisa Bisgaaard

Forperson

Louisa er valgt direkte på den stiftende generalforsamling i januar 2918. Hun bor i bofællesskabet Toustrup Mark ved Silkeborg. Louisa er også forperson i Landsforeningen af økosamfund (LØS)

Andreas Pedersen

Kasserer

Andreas er valgt på den stiftende generalforsamling i 2018 og er senere blevet valgt som kasserer. Han er lærer og bor i Bofællesskabet Drejerbanken i Vissenbjerg på Fyn

Birger Lilja Kristoffersen

Bestyrelsesmedlem

Birger er bosiddende i Bofællesskabet Lille Grundet ved Vejle.

Anna Falkenstjerne Beck

Bestyrelsesmedlem

Anna er i gang med en phd om bofællesskaber på landet. Hun bor ....
Anna er valgt på den ekstraordinære generalforsamling i april 2018.

Camilla Nielsen-Englyst

Indsuppleret bestyrelsesmedlem

Camilla er ivolveret i mange projekter. Hun sidder i øjeblikket i projektgruppen, hvovr hun blandt andet arbejder med kvalificering af databasen. Camilla bor i Økosamfundet Hallingelille og sidder i bestyrelsen i Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Rudy Madsen

Administrator - sekretariatet

Rudy er arbejder i sekretariatet, som ligger i Odense. Rudy er initiativtager til det nuværende Bofællesskab.dk, som så dagens lys i 2016. Ved hjælp af projektmidler fra Realdania er Rudy ansat i tre måneder til etableringen af den nye hjemmeside og foreningen bag. Han bor selv i Bofællesskabet Bondebjerget i Bellinge ved Odense.

Bliv medlem

Ønsker du at melde dig ind i Foreningen Bofællesskab.dk, finder du den medlemstype, der passer til dit behov lige her.

Partnerskaber

Når man er partner, er man mere end blot et bekendskab. Man giver hinanden noget, som begge har stor glæde af.
Bofællesskab.dk har mange partnere. Fælles for dem er, at alle har en win-win oplevelse.
Vi søger altid nye partnere, som kan berige vores liv. Hvis du mener, du har en organisation, virksomhed, fællesskab eller har anden partner-potentiale, så skriv til os. Vi er altid med på en snak!

Bofællesskab.dk

Sekretariat:
Sædekildegårdvej 1
5250 Odense SV

Cron Job Starts
Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her