BoligForum

Landligt kollektiv 20 km nord for København søger beboere

Mere
6 måneder 4 uger siden #23 af Johanne
Johanne Oprettet emne: Landligt kollektiv 20 km nord for København søger beboere
Landligt kollektiv 20 km nord for København søger beboere
Vi er et kollektiv der pt. består af 3 voksne og et barn, der bor på en dejlig gård med tilhørende stor grund mellem Værløse og Ganløse. Vi søger nye medkollektivister, da vores kære bofæller er flyttet i bofællesskab.
Som kollektiv går vi efter at skabe et rummeligt fællesskab, hvor både børn og voksne har plads til at udfolde sig. Hvor man kan starte små eller store projekter og traditioner, men hvor der også er plads til, at man kan være sig selv, når der er behov for det. Vi har fællesspisning 5 dage om ugen og skiftes til at lave mad og købe ind. Vi sætter stor pris på haven og naturen omkring os og nyder både at lege og arbejde udendørs. Vi har en stor køkkenhave, en fåreflok og en hønseflok, som giver os mad og som vi nyder at have et arbejdsfællesskab omkring.
Vi søger nye beboere, som har lyst til at indgå i en hverdag med os, hvor der både er plads til samvær og til enerum. Det er vigtigt for os, at man har lyst til at bidrage til arbejdsfællesskabet, både hvad angår havearbejde, dyrehold, rengøring og andre praktiske opgaver. Derudover vil vi glæde os til at møde jer og høre, hvad I har lyst til at danne fællesskab om. Vi har forskellige muligheder for værelsesfordelinger, og søger derfor både familier, par og enkeltpersoner.

På dette link kan du læse mere om det praktiske og se billeder:
docs.google.com/document/d/1FPXvCI_-EFwE...WPg/edit?usp=sharing

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Bofællesskab.dk

Sekretariat:
Sædekildegårdvej 1
5250 Odense SV

CVR: 39326086

 
Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her

Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her