Bofællesskab.dk har indledt et samarbejde med GreenSpeak – Danmarks velgørende teleselskab

Arbejdsgrupper

GreenSpeak er Danmarks eneste teleselskab, der donerer selskabets overskud til velgørende, gode formål. Virksomheden er startet og drives i dag af tre unge mænd, Anders, Mads og Mark. De har oprettet et teleselskab, der ikke drives som en traditionel virksomhed. De har f.eks. sat et lønloft på kr. 30.000 pr. ansat og alle inklusiv dem selv, får samme løn. Derud over offentliggør de deres regnskaber på deres hjemmeside og der er ingen gebyr og ekstra omkostninger forbundet med mobilabonnementet.

Donationerne, som nu også Bofællesskab.dk nyder godt af, fordeles to gange om året. GreenSpeaks kunder inviteres til at stemme om, hvem der skal have penge ved næste donation. Hvis Bofællelsskab.dk får 10% af stemmerne, får vi 10% af pengene. Såre simpelt. Ved seneste donation blev der i alt uddelt cirka 350.000 kr. og GreenSpeak regner med at uddele over en halv million i år.

GreenSpeak er et teleselskab, der tilbyder telefoni på lige fod med andre teleselskaber. De tilbyder endda abonnementer, der er billigere end så mange andre selskaber. Bofællesskab.dk’s medlemmer tilbydes et ekstra fordelsagtigt abonnement. Her kan du se et udvalg af de fordelsagtige tilbud, som medlemmer af Bofællesskab.dk får.

Det går til et godt formål!

Som medlem får du dobbelt så meget


Bliv medlem af Bofællesskab.dk og få fordel af det billige mobil teleabonnement hos GreenSpeak. Kig ind til GreenSpeak og se, hvad de tilbyder.


Se også

Anden overskrift


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Bofællesskab.dk

Sekretariat:
Sædekildegårdvej 1
5250 Odense SV

CVR: 39326086

 
Vil du holdes opdateret?

Få en mail med nyheder cirka hver anden måned - tilmeld dig her