Almennr

Web: http://www.almennr.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/almennr

Almennr har sat sig for at innovere fællesskaber omkring boligen og nytænke måden, vi skaber bofællesskaber eller andelsboliger på – en slags bofælleskab 2.0, der imødekommer den moderne fællesskabssøgendes boligdrømme.

Bofællesskab::Kollektiv

Facebook: https://www.facebook.com/groups/25082572195/

Beskrivelse: Denne Facebookgruppe er skabt for dig, der søger et bofællesskab. Fortæl os om din drøm og skab dit fremtidige sociale hjem! Bor du i et eksisterende bofællesskab, der mangler nye beboere? Find os her. Gruppen har ca. 4.500 medlemmer.

Seniorboligen

Web: http://seniorboligen.dk/

Beskrivelse: Hjemmesiden henvender sig til alle, der interesserer sig for seniorbofællesskaber. Det gælder først og fremmest de mange mennesker, der overvejer at flytte i bofællesskab. Men det gælder også kommuner, politikere og fagfolk fra byggebranchen, der ønsker at holde sig orienterede om boformen.

Ældresagens seniorboligdatabase

Web: https://www.aeldresagen.dk/viden-og-raadgivning/hverdagsliv/bo-med-andre/bofaellesbase

Beskrivelse: Vil du gerne flytte i bofællesskab? Her kan du søge efter både aldersblandede- og seniorbofællesskaber i Ældre Sagens database over bofællesskaber i Danmark.

KL

Web: http://www.kl.dk/

Beskrivelse: Med KL.dk ønsker KL at understøtte landets 98 kommuner i deres daglige virke. Portalen favner alt fra faktuelle oplysninger, pressemeddelelser, høringssvar, inspiration, analyser til relevante værktøjer og netværk.

Fremtidens bofællesskaber - Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Web: https://www.trm.dk/da/publikationer/2016/fremtidens-bofaellesskaber

Beskrivelse: Formålet med publikationen er at inspirere og komme med anbefalinger til kommuner og byggegrupper, så de bliver klædt på til at planlægge for, udvikle og omdanne funktionstømte bygninger til fremtidens bofællesskaber i storbyen, provinsbyen og på landet.

Tadaa!

Web: http://tadaacar.dk/

Beskrivelse: Tadaa! tilbyder en attraktiv delebilsordning, som giver brugere med lejlighedsvise behov for bilkørsel adgang til en delebil – vel at mærke til en fast, lav abonnementspris.

Landsforeningen for Økosamfund

Web: http://okosamfund.dk/

Beskrivelse: Landsforeningen for Økosamfunds mission er at virke for udbredelsen af helhedstankegange, kredsløbs-tænkning, økologi inden for det tekniske/fysiske, inden for det sociale og inden for det åndelige/spirituelle.

0
0
0
s2smodern