Det er vigtigt at netværke. I bofællesskaber rundt i landet er man gode til at netværke, men man kan sikkert blive endnu bedre.

Hvorfor skulle vi deltage i et netværk? Svaret er ikke entydigt, men noget af svaret er at fællesskaber bliver rigere på erfaring og viden, jo mere man deltager i netværk.

Et netværk kan have mange formål. Man kan deltage i fagnetværk, hvor det gælder om at udveksle erfaringer indenfor et fagligt specifikt felt. Det kan være et interessenetværk, hvor det gælder om at udvikle ideer til et konkret projekt. Det kan være en lyst til at arrangere en bestemt begivenhed med henblik på at gøre andre mennesker glade. Eller formålet med at netværke kan være noget helt andet. Essensen er, at man har lyst til eller brug for at mødes om et eller andet.

Bofællesskab.dk vil tage initiativ til at oprette netværk, når vi ser et behov eller interesse for det. Når netværket er oprettet, vil Bofællesskab.dk være den koordinerende platform, hvor der bliver annonceret møde- og eventdatoer. 

0
0
0
s2smodern