Bofælleskab.dk
Adresse: Sædekidlegårdvej 1, 5250 Odense SV, Danmark   Telefon: 0045 28919901
E-mail: rudy.madsen@ecase.dk

Hus til salg i Sættedammen

kr 3.695.000,00

Sættedammen 20, 3400, Hillerød,
Til salg
Bofællesskab

Basisinformationer

Værelser: 4
Hus til salg på 145 m2 i bofælleskabet Sættedammen ved Hillerød

Sættedammen 20, Ny Hammersholt. 3 km Fra Hillerød og 5 km fra Allerød.

Om huset:

  • Areal: 145 m2 i et plan.
  • Værelser: 3 + et kontor
  • Sammenhængende køkken-alrum med brændeovn og rustikke fliser med gulvvarme.
  • Stor stue – i tilknytning til køkken-alrum.
  • 2 toiletter med brusebad, det totaltrenoveret i 2017.

Huset er total renoveret og efterisoleret i 2010 med 3 lags-energiglas panorama vinduer og efterisoleret nyt tag. Køkken alrummet hænger sammen med stuen og har store panoramavinduer med udsigt bakker og skov. Rummene har smukke brede plankegulve. Fra stuen kan man sommer og vinter se solen gå ned over bakkerne. Vi har en fantastisk udsigt over sø og marker med heste. Huset er lyst og åben dansk arkitektur, når det er bedst. Skøn lille have med store terrasser, hvor vi ofte nyder aftensmaden i aftensolen - hvis vi ikke spiser fællesmad eller mødes på fællesarealerne i weekenderne.

Carport på parkerinsgpladsen.

Om Sættedammen

Huset ligger i Sættedammen, som er et meget velfungerende (og nok verdens første) bofælleskab med omkring 65 børn, unge og ældre.

I Sættedammen er der fantastiske muligheder for at være social – og privat, når man ønsker det. Og er man et barn er det paradis. Her lærer man alle at kende på kort tid. Der er mulighed for at deltage i fællesmad flere dage om ugen i Fælleshuset, samt fester og arrangementer – og om sommeren opstår der ofte spontane grillaftener på fællesarealerne. I Fælleshuset er der udover køkken og spisefaciliteter, billard, Tv-rum, puderum, bordtennis, vaskeri og badefaciliteter, som man frit kan bruge. Fælleshuset er hyppigt brugt til børnefødselsdage, familiefester og andre arrangementer. På udearealerne er der frugttræer, legehuse, trampolin, street tennis, fodboldbane, urtehaver og meget mere. Deleøkonomi har Sættedammen praktiseret siden start med fælles haveredskaber, trailer, værksted, motorsav mm.

Der er meget mere at fortælle om Sættedammen end vi kan fortælle her.
Læs mere på www.dammen.dk

Selvom Sættedammen ligger lidt landligt, så er vi privilligeret ved at der på den anden side af vejen, over for Sættedammen, ligger vuggestue og børnehaven Nyhammeren. Og ca. 800 meter væk ligger Hillerød Lilleskole, som er et fantastisk skole. Lilleskolen huser også skovbørnehaven Brumbassen.

200 meter fra Sættedammen ligger Hillerød golfklub, hvor der om vinteren er en dejlig kælkebakke – eller perfekt til en langrendstur, hvis vi en dag igen får sne. Bare 2 minutter væk ligger Store Dyrehave, med uanede muligheder for cykel, gå- og løbeture. På 5 minutter i bil eller 10 på cykel, er du i Hillerød med slottet, station, cafeer, biografer og alle de indkøbsmuligheder man kan ønske sig.

Økonomi

Salgspris 3.695.000 kr.

Fællesudgifterne som dækker Fælleshusudgifter til varme, køkken mv., TV, vedligehold, renovation, fælles projekter som legeplads, arrangementer mv. er i 2018:

Pr. hus: 1371 kr/måned
Pr. person i husstanden: 172 kr/måned.

Aconto varme: 850 kr/måned. Sættedammen har fælles gasfyret varmecentral som leverer varme til bebyggelsen.

Vand: ca. 4000-5000 året.

Kontakt:

Tomas: Tomas.poulsen@gmail.com, tlf. 3070 4109
Maria: Mbruselius@gmail.com tlf. 9356 2147
tomas.poulsen@gmail.com
30704109
 
Egenskaber


 Fælles faciliteter:
Værksteder, Vaskeri, Trampolin, Parkeringsplads, Køkkenhaver, Græsareal,
 Energibesparende faciliteter:
Gasfyr,
 Udendørsfaciliteter:
Rekreative områder, Landlig, Frugttræer,

Fakta

Boligstørrelse: 145
Tilknyttet bofællesskabet: Sættedammen
En familie: Ja
Antal bo-enheder: 27


Økonomi

Kontant pris: 3695000
FaLang translation system by Faboba