Bofælleskab.dk
Adresse: Sædekidlegårdvej 1, 5250 Odense SV, Danmark   Telefon: 0045 28919901
E-mail: rudy.madsen@ecase.dk

2 ejerandele ved Mølleådalen til salg

kr 4.750.000,00

Hestetangsvej 90, 3520, Farum,
Til salg, Andel til salg
Bofællesskab
2 ejerandele i nyrenoveret gård udenfor Farum på kanten af Mølleådalen er til salg. Boligerne er beliggende i gårdens 4 længer der er sammenbygget til 2 længer. Boligerne der er ledige er på 164 KVM og 180 KVM og er beliggende i den ene sammenbyggede længe. Der er etableret gulvvarme i alle bygninger med opvarmning af en fælles jordvarmepumpe der drives af solceller. Gårdens jordtilliggende på 9,4 HA drives af bofælleskabet p.t. med egne Islandske heste.

Andel i fællesejet landejendom på kanten af Mølleådalen

Ejendommen/ Bofællesskabet

Nær Farum by men alligevel i totalt fredede omgivelser på kanten af Mølleådalen bliver der etableret et bofællesskab til 4 familier samt en fælles udlejnings lejlighed.

Bofællesskabet bliver etableret på en mindre landejendom ved en totalrenovering af de bestående bygninger. Der bliver samtidig etableret gulvvarme i alle bygninger ved eget jordvarmeanlæg der drives af solcelleanlæg. Totalrenoveringen bliver af høj kvalitet med bl. a. Dinesen Gulve, Svanekøkken og Siemens hårde hvide varer. Boligerne får selvstændig karakter da de etableres i hver sin bygning.

Landejendommen bliver ejet i fællesskab af de 4 interessenter i et I/S der står for driften af ejendommen og hvor der til hver ejer er knyttet en brugsret til en del af de 2 godkendte boliger. Landejendommens jordtilliggende på 9,2 HA er udlagt i blivende græs og bliver anvendt til hestehold med islandske heste. Hver ejer har mulighed for at deltage i hesteholdet ligesom egne islandske heste kan indgå i hesteholdet. Det er absolut en fordel at man har lyst til at bo og virke på en landejendom. Men der kræves ingen forudsætninger for dette. Det er ejerne i fællesskab der beslutter hvilke former for landbrugsdrift der skal ske på ejendommen.

Der er i dag 2 godkendte boliger der renoveres og herefter udgør hver et kollektiv med beboelse for 2 familier.

På nuværende tidspunkt er ca. 75 % af bygningsanlægget, herunder en mindre afdeling der skal anvendes til landboturisme samt fælles varme og solcelle anlæg installeret, ombygget og taget i brug af de nuværende ejere af ejendommen.

Ombygningen af de resterende bygninger er begyndt og forventes færdig til ibrugtagning ca. medio 2018.

De udbudte boliger.

De udbudte ejerandele har en brugsret til en bolig på 164 KVM eller en bolig på 180 KVM, begge i 2 plan.

Boligerne indeholder:

I stueetagen: entre med indgang fra gårdsplads, bryggers med ind/udgang fra have og til carport/udhus, stort køkken/alrum med trappe til første sal, stort badeværelse og et stort værelse eller 2 mindre.

På første salen: stor stue med karnap og skydedør mod haven, soveværelse, værelse og badeværelse.

Der er mulighed for at tilpasse/ændre indretningen, både rum inddeling og indvendig materiale valg af de ledige boliger.

I tilslutning til boligerne er der et privat haveareal, en fælles carport til 2 biler og et større fælles haveareal samt en flot fælles gårdsplads.

Det forventede energi mærke efter endt ombygning er et A baseret på udført varmetabs beregning.

Finansiering

Salgsprisen er Kr. 4.750.000,- der finansieres ved en udbetaling på Kr. 2.500.000,- samt ved tiltrædelse af den solidariske hæftelse på følgende tilbudte lån:

DLR 2 % annuitet 30 år Kr. 4.500.000,-. ÅOP før skat 3,38

DLR 2 % Afdragsfri 10 år Kr. 4.500,000,-. ÅOP før skat 3,68
niels.nph@gmail.com
 
Egenskaber


 Indvendige faciliteter:
Vaskemaskine, Tørretumbler, Ovn, Opvaskemaskine, Køleskab, Fryser, Emhætte,
 Fælles faciliteter:
Parkeringsplads,
 Udendørsfaciliteter:
Rekreative områder, Landlig, Frugttræer,

Fakta

Boligstørrelse: 164
Grundsstørrelse: 92000
Energimærke: A
Organisering: Ejer
Antal bo-enheder: 4


Økonomi

Kontant pris: 4750000
Udbetaling: 2500000
Brutto pr. md.: 8450
Netto pr. md.: 7227
FaLang translation system by Faboba