Bofælleskab.dk
Adresse: Sædekidlegårdvej 1, 5250 Odense SV, Danmark   Telefon: 0045 28919901
E-mail: rudy.madsen@ecase.dk

Halvt dobbelthus i bofællesskabet Sol og Vind

kr 3.498.000,00

Byagervej 209, 8330, Beder,
Til salg
Bofællesskab

Basisinformationer

Værelser: 4
SOL OG VIND - BLIV EN DEL AF VELFUNGERENDE BOFÆLLESSKAB Hvis en dagligdag med fællesspisning, bistader, høns og masser af hyggelige arrangementer lyder som noget for jer, får I nu en enestående mulighed for at flytte ind i bofællesskabet Sol og Vind.

Selve boligen består af et halvt dobbelthus i tre etager med egen terrasse til, og hele den hyggelige herlighed finder I beliggende i Beder. Nærområdet byder på praktiske indslag som skole, dagsinstitution og gode indkøbsmuligheder, og afstanden til Aarhus på 12 kilometer er overkommelig - også på cykel. Men med en bolig her i Sol og Vind er det faktisk ikke nærheden til indkøb og skole, der skaber mest luft i dagligdagens kalender.

Det er til gengæld fællesskabet, som I bliver en del af. Her er fællesspisning hver aften, og man hjælpes ad med de praktiske opgaver også i forbindelse med vedligehold af fællesområderne, og så er der et væld af tiltag til at krydre både hverdag og højtider som humoraften, udflugter, fodbold, rundbold og fester. Huset er bygget i 1981 og rummer 142 m2 samt en høj hems. Den private grund er på 200 m2, og terrassen i herregårdssten er nydeligt afskærmet med både hegn og grønt, mens et par højbede gør det let at dyrke purløg til kartoffelmaden eller basilikum til tomatsovsen. Indgangspartiet er et væksthus, hvor der også let kan dyrkes lidt gnavegrønt. Indenfor i stueplan får I et pænt køkken-alrum med god plads til de måltider, I ikke spiser i fælleshuset. Her er også to værelser og et badeværelse. Førstesalen rummer en dejlig stue med brændeovn, ydermere to værelser samt endnu et badeværelse. Hemsen/tagetagen har udover de 142 kvm en møblérbar repos samt et enkelt lyst lille rum, der vil være perfekt at indrette som læsehjørne eller til anden fordybelse. Se mere på: sologvind.dk

Det er kort sagt et hyggeligt bofællesskab anno 2017 med plads til både fællesskab og privatliv.

Lad os stå for en fremvisning - kontakt os, og hør nærmere.
kfa@nybolig.dk
 
Egenskaber


 Fælles faciliteter:
Græsareal, Hønsegård, Køkkenhaver,
 Udendørsfaciliteter:
Hegn, Rekreative områder, Bi-gård,

Fakta

Boligstørrelse: 142
Tilknyttet bofællesskabet: Sol og Vind
Grundsstørrelse: 200
Varme: Fjernvarme
En familie: Ja
Energimærke: B
Etableringsår: 1981
Organisering: Ejer


Økonomi

Kontant pris: 3498000
Ejerudgift pr. md.: 4617
FaLang translation system by Faboba