Bofælleskab.dk
Adresse: Sædekidlegårdvej 1, 5250 Odense SV, Danmark   Telefon: 0045 28919901
E-mail: rudy.madsen@ecase.dk

Hus til salg i bofællesskabet Stavnsbaandet

kr 5.665.000,00

Solhøjpark 19, 3520, Farum,
Til salg
Bofællesskab

Basisinformationer

Værelser: 7
Vores børn er blevet voksne og er for længst flyttet hjemmefra, så vi har mere plads end hvad godt er. Derfor sætter vi nu vores dejlige hus Solhøjpark 19 i bofællesskabet Stavnsbaandet i Farum til salg. Huset er meget velegnet til den store familie, som gerne vil have plads til både at være sammen og til at kunne gå hver for sig.

Stueetagen består af en rummelig entre, et stort køkken-alrum med kogeø og plads til langt spisebord, stor stue med brændeovn, arbejdsværelse/soveværelse med indbyggede skabe, bryggers samt badeværelse. På 1.salen har vi 4 gode værelser, en mindre stue, hems med ovenlysvinduer og endnu et badeværelse. Huset er med sine 175 m2 det største hus i bofællesskabet. Det er et enderækkehus med god beliggenhed mod øst-syd-vest. Vi har tre gode terrasser og så selvfølgelig hele bofællesskabets fælles have.

Bofællesskabet Stavnsbaandet har næsten 40 år på bagen og ligger idyllisk i Stavnsholt i Farum, tæt ved marker og Furesøen. Her bor vi 26 familier, som hver har sit eget hus med alle de faciliteter, som ethvert andet hus har. Stavnsbåndets pulserende hjerte er vores fælleshus, der rummer en masse fælles faciliteter og er rammen om en lang række aktiviteter og arrangementer, der tilsammen gør, at det er helt specielt at bo i bofællesskab. Fra mandag til torsdag laver vi fælles mad i vores fælleshus, til dem som har lyst og mulighed for at spise med. Vi er mange til at deles om de praktiske opgaver som for eksempel at slå græs og skovle sne. Det bedste ved at bo i bofællesskab er dog det uformelle samvær med de sødeste sjove bofæller, fra børnefamilier til pensionister. Det er ikke bofællesskabet som vælger jer – det er jer der vælger bofællesskabet. 

Hvis I er klar på dette så ring eller skriv til os.  

Anette: atp@dadlnet.dk   Mobil  26701834

Anders: anders.juul@regionh.dk   Mobil  26286834
atp@dadlnet.dk
 
Egenskaber


 Indvendige faciliteter:
Opvaskemaskine, Fryser, Emhætte, Ovn, Køleskab, Vaskemaskine,
 Fælles faciliteter:
Græsareal,
 Udendørsfaciliteter:
Rekreative områder,

Fakta

Boligstørrelse: 175
Tilknyttet bofællesskabet: Stavnsbåndet
Grundsstørrelse: 193
Varme: Fjernvarme
Etableringsår: 1979
Organisering: Ejer
Antal bo-enheder: 26
Telefon: 26701834
Kontakt mail: atp@dadlnet.dk
Web: http://www.stavnsbaandet.dk/


Økonomi

Kontant pris: 5665000
Udbetaling: 285000
Brutto pr. md.: 25598
Netto pr. md.: 21560
Fællesudgifter pr. år.: 5902
FaLang translation system by Faboba