Bofælleskab.dk
Adresse: Sædekidlegårdvej 1, 5250 Odense SV, Danmark   Telefon: 0045 28919901
E-mail: rudy.madsen@ecase.dk

Tukærvej 11, Hjorthede Skole

kr 2.995.000,00

Tukærvej 11, 8850, Bjerringbro,
Til salg
Projektejendom

Basisinformationer

Værelser: 12
Stor, spændende ejendom med 740 m² bolig og naturskøn beliggenhed.

Det hører til sjældenhederne, at der kommer ejendomme til salg med så meget plads, som man får her på Tukærvej 11 i landsbyen Hjorthede lidt uden for Bjerringbro. Her venter hele 740 m² bolig, og man kan blandt andet se frem til seks badeværelser, to køkkener, et fantastisk udekøkken og et væld af gode fællesområder. Hele herligheden er placeret på en 3.136 m² stor grund med dejlige udearealer og en særdeles naturskøn beliggenhed.

Ombygget skole med masser af fællesrum

Ejendommen har oprindeligt været benyttet som skole, og blandt de mange faciliteter hører også en gymnastiksal, hvor børn og sportsglade sjæle vil kunne stortrives. Her får man også alle tiders festsal, som kan rumme de helt store begivenheder, uden at pladsen bliver trang.

Lige nu er ejendommen indrettet med to rummelige boligenheder, men her ville let kunne indrettes flere efter behov. I det hele taget er ejendommen meget velegnet til fælles aktiviteter, og her er rigelig plads til, at to eller flere familier kan bo under samme tag. De mange fællesområder byder på et væld af anvendelsesmuligheder. Her kan indrettes erhvervslokaler, kreative værksteder, fælles opholdsrum - eller noget helt fjerde. Med så mange kvadratmeter at boltre sig på er mulighederne mange.

Også udvendigt er ejendommen noget helt særligt. Her er store, vidstrakte græsplæner, flere solrige terrasseområder, bålplads, drivhus, farverige blomster og smuk beplantning. En sand oase, hvor børn og voksne kan få fuldt udbytte af livet under åben himmel i den friske luft. Prikken over i'et sættes af det fantastiske udekøkken, hvor der kan laves mad til masser af mennesker til sommerens festlige sammenkomster. Køkkenet er omkranset af et stort overdækket terrasseområde, så der er garanti for tørvejr, selv når vejrguderne vil det anderledes.

Ejendommen fremstår i pæn og meget velholdt stand og er blevet løbende vedligeholdt. Blandt andet er huset blevet omfuget, og næsten alle vinduer er blevet udskiftet. Indvendigt er der pænt og indbydende overalt, og man får også gode muligheder for at sætte sit eget præg på både indretning og interiør. Pladsen er overvældende, og man skal opleve de mange muligheder med egne øjne. Blandt de ekstra bekvemmeligheder kan nævnes fibernet, solcelleanlæg og solfangere.

Hjorthede er en hyggelig landsby, der har en aktiv borgerforening og et godt socialt og kulturelt fællesskab. Byen er omgivet af skøn natur, og der er blot 6 kilometer til Bjerringbro, hvor man finder alle hverdagens fornødenheder. Der er flere anerkendte friskoler i området, og der kører skolebus fra landsbyen. I lokalområdet er der også en række gårdbutikker, hvor små økologiske producenter sælger grøntsager, æg, kartofler, grøntsager, frilandsgrise og oksekød.
rungoe50@gmail.com
 
Egenskaber


 Fælles faciliteter:
Sportshal, Køkkenhaver, Græsareal, Bålplads,
 Energibesparende faciliteter:
Solceller, Brændeovn, Pillefyr,
 Udendørsfaciliteter:
Rekreative områder, Landlig, Frugttræer,

Fakta

Boligstørrelse: 740
Grundsstørrelse: 3136
Energimærke: C
Etableringsår: 1930


Økonomi

Kontant pris: 2.995.000
Ejerudgift pr. md.: 2.994
Ejendomsværdiskat pr. år: 18.500
Varme pr. md.: 3.068
FaLang translation system by Faboba