Bofælleskab.dk
Adresse: Sædekidlegårdvej 1, 5250 Odense SV, Danmark   Telefon: 0045 28919901
E-mail: rudy.madsen@ecase.dk

Drejerbanken 14

kr 1.145.000,00

Drejerbanken 14, 5492, Vissenbjerg,
Til salg
Bofællesskab

Basisinformationer

Værelser: 4
Bofællesskabet Drejerbanken, Skalbjerg - Arkitekttegnet bolig i velfungerende bofællesskab, tæt på Odense.

Boligen er indrettet i forskudte planer - 2 1/2 etage og opført i rustikke kvalitetsmaterialer. Køkken og dagligstue i underetagen er forskudt og åben i forhold til hinanden, hvilket fremmer følelsen af både rumlighed og intimitet. I underetagen er der desuden et arbejdsværelse, et badeværelse, bryggers og en éntre. I den øverste etage er der 2 værelser og en hems. Det vil være muligt at lave yderligere et værelse i den øverste etage.

Drejerbanken ligger i smukke landlige omgivelser og der er en utrolig smuk udsigt fra nr. 14 ud mod syd og det fynske "højland". Der er kun 17 kilometer til Odense og i Skalbjerg, Tommerup St. og Vissenbjerg findes både daginstitutioner, skoler, idrætsfaciliteter for såvel børn som voksne og gode offentlige transportmuligheder (der er station i Skalbjerg og Tommerup Stationsby).

Der er 21 huse i bofællesskabet, inkl. det store fælleshus - og en rigtig god blanding af voksne og børn i alle aldre. I fælleshuset er der spisestue med køkken, legestue til børn, tv-/musikstue, gæsteværelse samt to badeværelser. I kælderen depotrum, vaskerum, billard/bordtennis, cykelopbevaring samt værksted. Udearealerne rummer masser af udfoldelsesmuligheder for børn såvel som voksne. Der boldbane og andre legefaciliteter samt ikke at forglemme - en stor fælles køkkenhave. Livet på Drejerbanken indebærer dagligt samvær med hinanden i mange sammenhænge. Eksempelvis i forbindelse med fællesspisning i fælleshuset (4-5 gange om ugen), årlige sociale og kulturelle aktiviteter og mangeartede arbejdsaktiviteter, som kendetegner et godt bofællesskab.

Har du lyst til at se eller høre mere, kontakt da venligst sælger for en aftale om fremvisning på tlf. 42515161 eller ring til RobinHus på tlf. 44225200 for yderligere oplysninger.
tuekofoedenevoldsen@gmail.com
 
Egenskaber


 Fælles faciliteter:
Værksteder, Køkkenhaver, Legeplads, Græsareal,
 Udendørsfaciliteter:
Rekreative områder, Landlig, Frugttræer,

Fakta

Boligstørrelse: 115
Tilknyttet bofællesskabet: Drejerbanken
Grundsstørrelse: 180
Varme: Fjernvarme
En familie: Ja
Energimærke: C
Etableringsår: 1979
Organisering: Ejer
Antal bo-enheder: 21
Telefon: 42515161
Kontakt mail: tuekofoedenevoldsen@gmail.com
Web: http://www.robinhus.dk/ejendom/default.asp?boligid=74344
FaLang translation system by Faboba