Flyt i bofællesskab i Ringsted

Holbækvej 116, Ringsted, Sjælland, Ringsted, 4100

Bofællesskab
Huset, der udlejes, vil indgå i et bofællesskab bestående af nuværende syv familier. Tilsammen udgør vi 13 voksne og 17 børn i alderen 1-12 år.

Vi søger en ny lille familie til vores skønne bofællesskab

Alle i bofællesskabet har en selvstændig bolig. Derudover har vi en masse fælles udendørs- arealer (urtehave, boldbane, stor have, skov, gårdsplads og pool) samt et fælleskøkken, hvor vi spiser sammen 1-2 gange om ugen.

Fællesskabet er ikke stiftet på baggrund af et bestemt værdigrundlag men ud fra ønsket om at dele hverdagen med andre. Ud over fællesspisninger, arbejdsweekender og vores årlige sommerfest er der ikke faste rammer for fællesskabet. Aktiviteter opstår på egne initiativer. Heldigvis er vi meget forskellige, hvilket betyder, at alle bidrager og tager initiativ på forskellig vis, så aktiviteter som bygning af pizzaovn og huler i træerne, fejring af årets begivenheder, huskoncerter, markedsdag, bålfester mv. opstår løbende.

Alle i bofællesskabet er børnefamilier med hver deres travle hverdag med arbejde, fritidsaktiviteter etc. Vi nyder de små spontane hyggestunder, der opstår i det omfang hverdagen tillader det: En kop kaffe mens ungerne leger, en fredags-øl, en gåtur, spontan grillaften eller.....

Vi bor på en gård lidt uden for Ringsted (4,5 km. til Ringsted Station) i naturskønne omgivelser tæt på både sø og skov.

Huset, der udlejes er på 88 m2 med en mindre have bag huset. Stueetagen består af entre, køkken med spiseplads, stue, badeværelse, soveværelse og et børne-/gæsteværelseværelse. Huset ligger omgivet af fold, skov, mark og Ringsted Å. Huset kan rumme en lille familie.

Bofællesskabet er delt af Holbækvejen. Det ledige hus er placeret sammen med én anden bo-enhed. Seks af bo- enhederne samt fælleskøkken og fælles udearealer findes på modsatte side af vejen.

Huslejen er på kr. 6.600 pr. måned plus estimeret forbrug aconto pr. måned (varme: kr. 700, vand: kr. 400 + el: kr. 750). Depositum svarende til tre måneders husleje Derudover betales en måneds forudbetalt leje. Udover huslejen er der en fællesudgift til drift og vedligehold af de fælles arealer samt fællesprojekter på ca. 600 kr.
Huset er klar til indflytning i foråret.

Billeder af huset kan ses i større størrelse her: https://photos.app.goo.gl/SGLNKNAefWdCZGr73 Se også planlægning og billeder her: http://www.lillesvenstrup.dk/sites/116.html#.

Skriv lidt om jer selv, og hvorfor I gerne vil bo i bofællesskab. Send snarest muligt beskrivelsen til Ania på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi ringer efterfølgende for en uformel snak, hvor I har mulighed for at stille spørgsmål. Herefter inviteres I fremvisning, som vil finde sted i forbindelse med en fællesspisning.

Vi glæder os til at høre fra jer! 

Egenskaber

Basisinformationer

Værelser: 3
Fælles faciliteter
Bålplads
Fodboldbane
Græsareal
Legeplads
Køkkenhaver
Swimming Pool
Udendørsfaciliteter
Frugttræer
Landlig
Rekreative områder

Lokation

Holbækvej 116, Ringsted, Sjælland
Forespørg om flere detaljer
Indsæt symbolerne fra billede til felt nedenfor.
Indsæt symbolerne fra billede til felt nedenfor.
       
Relaterede boliger
Relaterede boliger
Hus i bofællesskab ved Ringsted
Bofællesskab kr 9.200,00/Pr. måned
Holbækvej 119, Ringsted, Sjælland, Ringsted, 4100
Hallingelille
Bofællesskab
Hallingebjergvej 1, Ringsted, Sjælland, Ringsted, 4100
Boliger i samme boligtype
Lyst enderækkehus til salg
Bofællesskab kr 3.100.000,00
Regnbuen 1, Hundested, Hovedstaden, Halsnæs, 3390
Ledig 2-værelses på Gl. Grevegård
Bofællesskab kr 5.217,00/Pr. måned
Gl. Grevegården,, Vissenbjerg, Syddanmark, Assens, 5492
Lækkert rækkehus med 4 værelser
Bofællesskab kr 3.995.000,00
Fanevænget 6, "Holdepunktet", Farum, Hovedstaden, Furesø, 3520
Velholdt bolig i Fladengrund
Bofællesskab kr 1.948.000,00
Fyrparken 552, Esbjerg V, Syddanmark, Esbjerg, 6710
Vil du låne verdens bedste naboer?
Bofællesskab kr 13.000,00/Pr. måned
Langeeng, Albertslund, Hovedstaden