Tukærvej 11, Hjorthede Skole

Tukærvej 11, Bjerringbro, Midtjylland, Viborg, 8850
 • Værelser: 12
 • Kategori: Til salg
 • Boligstørrelse : 740
 • Grundsstørrelse : 3136
 • Energimærke : C
 • Etableringsår : 1930
 • Kontant pris : 2.995.000
 • Ejerudgift pr. md. : 2.994
 • Ejendomsværdiskat pr. år : 18.500
 • Varme pr. md. : 3.068

Projektejendom
Stor, spændende ejendom med 740 m² bolig og naturskøn beliggenhed.

Det hører til sjældenhederne, at der kommer ejendomme til salg med så meget plads, som man får her på Tukærvej 11 i landsbyen Hjorthede lidt uden for Bjerringbro. Her venter hele 740 m² bolig, og man kan blandt andet se frem til seks badeværelser, to køkkener, et fantastisk udekøkken og et væld af gode fællesområder. Hele herligheden er placeret på en 3.136 m² stor grund med dejlige udearealer og en særdeles naturskøn beliggenhed.

Ombygget skole med masser af fællesrum

Ejendommen har oprindeligt været benyttet som skole, og blandt de mange faciliteter hører også en gymnastiksal, hvor børn og sportsglade sjæle vil kunne stortrives. Her får man også alle tiders festsal, som kan rumme de helt store begivenheder, uden at pladsen bliver trang.

Lige nu er ejendommen indrettet med to rummelige boligenheder, men her ville let kunne indrettes flere efter behov. I det hele taget er ejendommen meget velegnet til fælles aktiviteter, og her er rigelig plads til, at to eller flere familier kan bo under samme tag. De mange fællesområder byder på et væld af anvendelsesmuligheder. Her kan indrettes erhvervslokaler, kreative værksteder, fælles opholdsrum - eller noget helt fjerde. Med så mange kvadratmeter at boltre sig på er mulighederne mange.

Også udvendigt er ejendommen noget helt særligt. Her er store, vidstrakte græsplæner, flere solrige terrasseområder, bålplads, drivhus, farverige blomster og smuk beplantning. En sand oase, hvor børn og voksne kan få fuldt udbytte af livet under åben himmel i den friske luft. Prikken over i'et sættes af det fantastiske udekøkken, hvor der kan laves mad til masser af mennesker til sommerens festlige sammenkomster. Køkkenet er omkranset af et stort overdækket terrasseområde, så der er garanti for tørvejr, selv når vejrguderne vil det anderledes.

Ejendommen fremstår i pæn og meget velholdt stand og er blevet løbende vedligeholdt. Blandt andet er huset blevet omfuget, og næsten alle vinduer er blevet udskiftet. Indvendigt er der pænt og indbydende overalt, og man får også gode muligheder for at sætte sit eget præg på både indretning og interiør. Pladsen er overvældende, og man skal opleve de mange muligheder med egne øjne. Blandt de ekstra bekvemmeligheder kan nævnes fibernet, solcelleanlæg og solfangere.

Hjorthede er en hyggelig landsby, der har en aktiv borgerforening og et godt socialt og kulturelt fællesskab. Byen er omgivet af skøn natur, og der er blot 6 kilometer til Bjerringbro, hvor man finder alle hverdagens fornødenheder. Der er flere anerkendte friskoler i området, og der kører skolebus fra landsbyen. I lokalområdet er der også en række gårdbutikker, hvor små økologiske producenter sælger grøntsager, æg, kartofler, grøntsager, frilandsgrise og oksekød.

Egenskaber

Basisinformationer

Værelser: 12
Fælles faciliteter
Bålplads
Græsareal
Køkkenhaver
Sportshal
Energibesparende faciliteter
Pillefyr
Brændeovn
Solceller
Udendørsfaciliteter
Frugttræer
Landlig
Rekreative områder

Lokation

Tukærvej 11, 8850 Bjerringbro, Bjerringbro, Midtjylland
 • Mobiltelefon: 26206070
Forespørg om flere detaljer
Indsæt symbolerne fra billede til felt nedenfor.
Indsæt symbolerne fra billede til felt nedenfor.
       
Relaterede boliger
Boliger i samme boligtype
Velegnet til bofællesskab
Projektejendom kr 1.850.000,00
Ulvedalsvej 66, Skræ, Kjellerup, Midtjylland, Silkeborg, 8620
Tranekær, Langeland
Projektejendom kr 2.385.000,00
Lismosevej 14, Tranekær, Syddanmark, Langeland, 5953
Økologisk landsted
Projektejendom kr 2.275.000,00
Gl. Møllevej 15. Ødis Bramdrup, Vamdrup, Syddanmark, Kolding, 6580
Ejendom velegnet til bofællesskab
Projektejendom kr 2.695.000,00
Toftevej 10, Gribskov, Hovedstaden, Gribskov, 3250
Smuk ejendom til bofællesskab
Projektejendom kr 7.500.000,00
Skaverupvej 16, Odsherred, Sjælland, 4572