Kaningården

Furesøvej 161, Virum, Hovedstaden, Lyngby-Tårbæk, 2830

Kollektiv
Midt i en stor park i Virum, 18 km nord for København, ligger Kaningården, lige ned til Furesøen. I hovedbygningen har der været kollektiv siden 1977. For tiden bor vi 10 voksne i alle aldre (24-56 år) og fire skønne ’deltidsbørn’ på 2, 7, 11 og 12 år, samt en ’fuldtidsbaby’ på 8mdr.. Kaningården er et stort hus på hvor vi har et værelse hver. Vi deler et stort køkken, tre badeværelser, to store fællesstuer, gæsteværelse, værksted, kælder og loftrum (i tal giver det 560 m² + kælder og loft, samt 30.000 m² offentlig park). Både inden- og udendørs er der plads til alverdens tænkelige aktiviteter.

Livet i vores kollektiv bygger på en gensidig tolerance og respekt for hinanden. Vi har alle hver især vores sociale liv, men laver også fælles arrangementer og projekter – senest har vi bygget et stort hønsehus og startet klargøring af jorden så vi kan anlægge to grøntsagsbede. Vi spiser aftensmad sammen og deles om ansvaret for indkøb og almindelig husføring.

Naturen rundt om kollektivet er meget smuk. Vi ligger lige ned til Furesøen, i et område med bøgeskov, ellesumpe og sivskove. Der er et godt stisystem og hvad enten man ynder at gå ture, sejle i kano, cykle, eller løbe, så finder man ikke mange tilsvarende smukke områder så tæt på København.

Egenskaber

Fælles faciliteter
Hønsegård
Køkkenhaver
Værksteder

Lokation

Furesøvej 161, Virum, Hovedstaden
Forespørg om flere detaljer
Indsæt symbolerne fra billede til felt nedenfor.
Indsæt symbolerne fra billede til felt nedenfor.
       
Relaterede boliger
Boliger i samme boligtype
Vores Kollektiv
Kollektiv
Sørupvej 15, Næstved, Sjælland, Næstved, 4684
Anholtsgade 8
Kollektiv
Anholtsgade 8, Aarhus, Midtjylland, Aarhus, 8000
Tranehøj
Kollektiv
Skippingevej 25, Snertinge, Sjælland, Kalundborg, 4460
Svanholm
Kollektiv
Svanholm Gods, Skibby, Hovedstaden, Frederikssund, 4050
Kollektivet Bygården
Kollektiv
Munkedammen 1a-b, Lejre, Sjælland, Lejre, 4320