rudy portaetMit navn er Rudy Madsen. Jeg ejer domænet og hjemmesiden til bofællesskab.dk. Jeg har det seneste års tid arbejdet på at forbedre design og funktionalitet på hjemmesiden og i den forløbne tid har der været et stigende antal henvendelser til mig fra brugerne rundt i landet. De fleste har været begejstret for den nye hjemmeside. Det glæder mig naturligvis.

Det har altid været meningen, at der skal være flere om at drive webportalen og det organisatoriske arbejde bagved. Det hverken kan eller skal drives af en person.

Derfor har jeg nu besluttet, at det er tiden at danne en forening til at stå for alt det organisatoriske og udviklingsmæssige bag bofællesskab.dk.

Jeg indkalder derfor til stiftende generalforsamling i Foreningen Bofællesskab.dk til afholdelse søndag den 28. januar 2018 kl. 13 i bofællesskabet Bondebjerget, i fælleshuset Sædekildegårdvej 41, Bellinge, 5250 Odense SV. 

Du kan tilmelde dig generalforsamlingen her.

Jeg håber meget, at du kan være interesseret i at deltage i mødet og måske vælge at indtræde i et eller andet stykke arbejde omkring videreudviklingen af foreningen og webportalen.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 28 91 99 01 eller mail rudy.madsen@bofællesskab.dk

Jeg håber du ses.

Venlig hilsen

Rudy Madsen

0
0
0
s2smodern