Foreningen Bofællesskab.dk ønsker at afholde forskellige arrangementer, som henvender sig til alle, der har interesse i bofællesskaber.

Et af de primære arrangementer er et årligt bofællesskabstræf, hvor det bliver muligt at mødes med andre bofæller fra hele landet. Træffet skal indeholde mulighed for at netværke, deltage i foredrag og workshops, feste og meget andet. Arrangementet skal løbe over en weekend og i forbindelse med arrangementet afholdes den årlige generalforsamling for medlemmer af Foreningen Bofællesskab.dk

Ambitionerne rækker langt. Bofællesskab.dk vil også afholde kurser, både online og fysiske. Emnerne kan række vidt, men koncentrerer sig selvfølgelig om emner, der har med fællesskab og boformer at gøre.

P.t. har foreningen ikke ressourcer til at afholde arrangementer og vi søger derfor medlemmer, der har lyst til at træde ind i en arbejdsgruppe, der varetager afholdelsen af foreningens arrangementer. Skriv en mail til info@bofællesskab.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om arbejdet i denne gruppe.

0
0
0
s2smodern